Viedome - Carefree at home

 

De Cure&Care-markt kenmerkt zich door een hoge mate van specialisatie. Door jarenlange ervaring en aanwezigheid in de helft van de Nederlandse ziekenhuizen is Keyprocessor voor de ondernemende zorgmanagers van nu een constructieve gesprekspartner. Keyprocessor begrijpt en ontzorgt haar klanten door diepgaande kennis van de healthcare-markt en de specifieke bedrijfsprocessen. Dit heeft geleid tot een effectieve totaaloplossing voor ziekenhuizen en instellingen voor langdurige zorg.

Ziekenhuizen moeten zich onderscheiden in gastvrijheid en klantvriendelijkheid, en tegelijkertijd de kosten verlagen. De systemen van Keyprocessor leveren inzicht in en ondersteuning aan de primaire processen van ziekenhuizen. Zo worden bewegingen, routes en bezettingsgraden van belangrijke apparatuur en materieel geregistreerd en wordt onmiddellijk ingegrepen indien noodzakelijk. Gegevens en acties die cruciaal zijn bij het beheersen van kosten en het nastreven van gastvrijheid en klantvriendelijkheid.

Maar het Keyprocessor security systeem regelt bijvoorbeeld ook de toegang voor mensen, voertuigen en goederen. Observatie, bewaking, tracking&tracing, beeldcommunicatie en telemonitoring; het kan allemaal binnen één oplossing.

Kortom met onze innovatieve technologie en specifieke softwareoplossingen kan geld worden bespaard en imago worden verbeterd. Want uiteindelijk gaat het om optimale veiligheid en de allerbeste zorg.

HET BESTE RENDEMENT VOOR ZORGONDERNEMERS

Zorgondernemers in Nederland zijn in een spagaat beland tussen enerzijds een noodzakelijke kostenreductie en anderzijds een gewenste kwaliteitsverhoging! De oplossing kan gevonden worden in meer en beter inzicht in operationele processen en andere financieringsvormen. De Cure Solution met Track & Trace van Keyprocessor biedt uitkomst!

Met de Cure Solution van Keyprocessor kunnen zorgondernemers per direct komen tot een beter rendement. Hoe? Doordat de gegevens van uw (bestaande) beveiligingsoplossing op een slimme manier worden gekoppeld aan interne processen en workflows en de noodzakelijke investering uit te smeren met financiering. Door het registreren en verwerken van bewegingen, routes en bezetting van mobiele bedrijfsmiddelen krijgt u helder inzicht in de mogelijkheden van kostenbesparing op het terrein van bijvoorbeeld logistiek, herinvestering en besmettingsrisico’s. Doordat de software taken van uw medewerkers overneemt, zijn zij weer efficiënt inzetbaar voor kerntaken en zijn nieuwe verdienmodellen mogelijk.

Tegelijkertijd wordt door uitgekiende Track & Trace de locatie van kostbare apparatuur (infuuspompen, bedden, rolstoelen etc.) 24/7 gevolgd. Dit zorgt voor een enorme efficiency-slag, doordat bedrijfsmiddelen niet langer ongewild uit beeld verdwijnen. Bedrijfsmiddelen gaan langer mee en worden intensiever gebruikt.

Een unieke all-in-one oplossing dus waarin de toegang voor mensen, voertuigen en goederen volledig wordt gemanaged. Gastvrij waar het kan, streng gecontroleerd waar het moet. Aan u de regie in dit proces!

De Keyprocessor Cure Solution is volledig geïntegreerd binnen het iProtect Safety & Security systeem. iProtect is webbased en vraagt geen installatie van gebruikers-software. Dat betekent niet alleen een kostenvoordeel, maar zorgt ook voor locatie-onafhankelijkheid. Altijd toegankelijk vanaf elke computer.

TDe Keyprocessor Cure Solution biedt de volgende voorzieningen, ingedeeld in vier thema’s:

Gastvrij en veilig Efficiency en inzicht
 • Off- en online Toegang
 • Intelligent Parkeermanagement
 • Intercom (antibacterieel & agressiedetectie)
 • Managen van gestapelde risico’s
 • Inzicht in proces en workflow
 • Inventarisatie apparatuur en assets
 • Analyse voor Lean6S en assets
 • Operational excellence, uitstekende ROI
Rendement en kwaliteit Investeren zonder geld
 • Snel vinden en volgen assets en mensen
 • Beeldzorg en telemonitoring
 • Eigen soft- & hardware
 • Made in Holland
 • Gebruik in plaats van bezit
 • Leasing (off-balance)
 • Incl. SLA en verzekering
 • Vaste prijs en looptijd

Bekijk de all-in-one Cure Solution in het TKH Experience Center en neem contact op met onze zorgconsultants.

EEN GEÏNTEGREERDE AANPAK

Bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan een elektronisch Security Management Systeem, lopen vaak tegen dezelfde problemen aan. Of het nu gaat om Toegangscontrole, Inbraakdetectie of Videobewaking, het probleem zit hem vaak in het creëren van een geïntegreerd systeem. Het resultaat is veelal teleurstellend en inefficiënt.

Volgens Keyprocessor dient een Security Management Systeem alle modules en componenten samen te brengen in één geïntegreerd platform. Op deze wijze kan het beveiligingspersoneel op een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier de bediening van alle functies en taken beheren om de veiligheid van zowel de mensen als de werkomgeving goed te kunnen borgen.

TOEGANGSCONTROLE

Het kunnen verlenen of ontzeggen van toegang is uiteraard de hoofdfunctie van een Toegangscontrolesysteem. Rekening houdend met verschillende eisen voor verschillende soorten gebouwen en situaties, biedt de module Toegangscontrole een uitgebreid portfolio geïntegreerde kaartlezers en technologieën.

Toegangscontrole is integraal onderdeel van het iProtect Security Management Systeem. Dat heeft belangrijke voordelen. Door de integratie van online kaartlezers, draadloze online en offline cilinders, elektronische deurbeslagen en de autorisatie daarvan binnen één systeem, ontstaat optimaal gebruiksgemak. De functionele en toegankelijke interface van iProtect en de online beschikbaarheid dragen daar nog extra aan bij.

 • Gecontroleerd Toegangsbeheer voor werknemers, bezoekers en patienten
 • Multi user patiënt kaart
 • Ondersteunt vele kaarttechnologieën

VIDEO MANAGEMENT

Video Management geeft gebruikers de mogelijkheid om situaties en incidenten vanaf externe locaties snel te beoordelen en direct te reageren. Door de integratie van IP-camera’s, codec’s en videoanalysetechnieken met de nieuwste streamingmethodes, biedt het Video Management van Keyprocessor optimale beeldkwaliteit.

Video Management is volledig geïntegreerd in het iProtect Security Management Systeem en dat levert belangrijke voordelen op. Aangezien alle iProtect modules met elkaar communiceren, worden automatisch de juiste beelden getoond op de bewakingscamera’s. Hierdoor kan men binnen enkele seconden beelden van een specifiek voorval tonen, zoals aan het aanbieden van een gestolen pas, een inbraaksignaal of verificatieverzoek.

 • Object herkenning (Asset tracking)
 • Kentekenplaat herkenning (werknemers of ambulances)
 • Video image bij transactie (Alarmen)

INTERCOM

De door Keyprocessor geleverde Commend intercomsystemen behoren tot de beste in de wereld. Naast een zeer professioneel ontwerp en doordachte functionaliteiten, bieden ze een uitstekende geluidskwaliteit. Door het gebruik van analoge technieken in combinatie met digitale signaalverwerking (DSP) loopt deze audio toepassing voorop als het gaat om innovatie.

Met de integratie van Intercom in het iProtect Security Management Systeem, worden alle modules en componenten samengebracht op één gemeenschappelijk platform. De eenvoudige en intuïtieve bediening zorgt voor effectief gebruikersgemak voor zowel de beveiliging als het personeel.

 • Antibacteriële Intercom stations toepasbaar in de zorg
 • Agressie detectie door Intercom
 • Flexibele wisselgesprekken
 • Vertrouwelijk opnemen en documenteren
 • Voorgeprogrammeerde scenario’s beschikbaar

INBRAAKDETECTIE

Systemen voor Inbraakdetectie zijn primair ontworpen om buiten kantoortijden een inbraak te detecteren. De Keyprocessor Inbraakdetectie-module maakt integraal onderdeel uit van het iProtect Security Management Systeem en is daardoor uiterst betrouwbaar.

Binnen iProtect worden verschillende beveiligingscomponenten slim gekoppeld (zoals Toegangscontrole, Camerabewaking en Intercom) voor extra zekerheid. Zo worden door de koppeling met Toegangscontrole veel valse alarmen voorkomen en helpen videobeelden bij het oplossen van een inbraak.

 • Video images bij transactie (Asset protection)
 • Gebruikersvriendelijke gebruikersinterface
 • Met interactieve plattegrond

PARKEERMANAGEMENT

Modern parkeermanagement vraagt om een oplossing die op een flexibele manier parkeerbeheer koppelt aan aanverwante voorzieningen zoals toegangscontrole, kenteken- en bezoekersregistratie en video-observatie. De Keyprocessor Parkeerbeheer-module maakt integraal onderdeel uit van het iProtect Security Management Systeem.

De iProtect parkeermodule is zeer geschikt voor gedeelde commerciële gebouwen, waarbij de secties van de parkeerplaats conform afspraak worden verdeeld onder de aanwezige gebruikers. De module biedt een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om betaald parkeren. Het ‘parkeer nu, betaal later’ concept kent uitdagingen wat betreft controle, registratie van bezoekers en de betaling zelf. De iProtect parkeermodule biedt deze uitdagingen ruimschoots het hoofd. De gebruiker ervaart een soepele afhandeling van automatische toegang en de beheerder kan op ieder moment relevante, transparante managementinformatie leveren.

 • Kentekenplaat herkenning (werknemers of ambulances)
 • Smart Parking
 • Reserveringen en tickets mogelijk
 • Management Rapportages

LOCKER MANAGEMENT

Elektronisch lockerbeheer wordt o.a. toegepast in scholen, ziekenhuizen en sportlocaties. Door toenemende behoefte aan flexibiliteit van werkruimtes, neemt de vraag naar deze module ook bij bedrijfsleven en overheid toe. Het systeem werkt op basis van autorisaties voor gemachtigde gebruikers en importeert automatisch kaartnummers en de status ervan. Geautoriseerde gebruikers kunnen zelf een locker uitkiezen, deze gebruiken en voor iemand anders beschikbaar maken na afloop van het gebruik.

Lockermanagement is geïntegreerd binnen iProtect, zodat gebruikgemaakt kan worden van de vele voordelen van de iProtect software. Denk aan het centrale beheer en de gebruiksvriendelijke interface. Maar ook extra inbraakbeveiliging is door de geïntegreerde alarmfunctionaliteit gewaarborgd.

 • Hospitaliteit naar patiënten en bezoekers
 • Deurgreep vrije “touch to open” deuren voor optimale veiligheid
 • Sleutels zijn overbodig (geen kosten meer voor vervangen van sloten en sleutels)
 • Te gebruiken in combinatie met Multi user patiënt kaart

Bureau Jeugdzorg [PDF]

iProtect Security Management voor Toegangscontrole, Camerabewaking en Inbraak detectie.

Diakonessenhuis Utrecht [PDF]

Updaten en uitbreiden van het parkeer systeem en het centraliseren van het Security management.

Cure-Security Solution / Cure-Business Solution [PDF]

Rendement voor ondernemende zorgmanagers

Ziekenhuis St. Jansdal [PDF]

Een heldere werkstructuur creëren, door het ge bruik van het iProtect beveiligingsplatform.

keyprocessor sirius
keyprocessor sirius
keyprocessor sirius
TKH Care Solutions

TKH Care Solutions   De Tienden 48   Postbus 282   5670 AG Nuenen   T 040 - 290 75 35   E info@tkhcaresolutions.com | disclaimer | privacy