VieDome door TKH Care Solutions

Nieuwsoverzicht

 • Geslaagde beurs Domotica en Slim Wonen

  Op woensdag 16 en donderdag 17 november vond de beurs Domotica en Slim Wonen plaats in het Evoluon te Eindhoven. Ook VieDome was aanwezig met een stand die veel bezoekers trok. Hier liet VieDome in samenwerking met Centrale24, een van de gebruikers van VieDome, zien dat het realiseren van een veilige en slimme woning eenvoudig is. Lees verder »

 • Opening Slimme Zorgwoning bij Summa Zorg

  Onlangs is bij Summa Zorg de Slimme Zorgwoning geopend. Deze woning is het eerste zichtbare resultaat van het project Samen Slim Zorgen Thuis. In het kader hiervan wordt een nieuw type dienstverlener opgeleid. Actuele uitdagingen in de zorg, nieuwe marktvragen en technologische vernieuwing staan hierbij centraal. Tegelijk met de opening van de Slimme zorgwoning vond de officiële start plaats van het project Samen Slim Zorgen Thuis. Lees verder »

 • VieDome biedt oplossingen bij knelpunten in het gebruik van Domotica thuis

  Onlangs heeft Bureau Berenschot een onderzoek gepubliceerd onder de titel “Wat helpt om langer thuis te blijven wonen”. Het rapport is een verslag van gesprekken met stakeholders over het gebruik van domotica. In de praktijk blijken er volgens de onderzoekers verschillende barrières te zijn voor de toepassing van domotica. Daardoor blijft volgens hen grootschalige toepassing uit. Er is gesproken met ouderen, zorgorganisaties en beleidsmakers. Lees verder »

 • Tweede Kamerlid Lea Bouwmeester bezoekt drie VieDome gerelateerde projecten.

  Op maandag 26 september bezocht Lea Bouwmeester, in het kader van de Zorginnovatietour, drie projecten in de regio Eindhoven waarbij VieDome een belangrijke rol speelt. De dag begon bij Summa Zorg waar ingegaan werd op het project “Samen slim zorgen thuis”. Lees verder »

 • TKH Care Solutions op bezoek in Baden Württemberg

  Begin mei is TKH Care Solutions, als onderdeel van de delegatie van de Brabantse gedeputeerde Bert Pauli, naar Baden Württemberg geweest. Na een bezoek aan de koningsdagreceptie van de Nederlandse Consul in Baden Württemberg is de delegatie op bezoek geweest bij het “Lebensfase Haus” van de universiteit van Tübingen. Lees verder »

 • VieDome ondertekent samenwerkingsovereenkomst “Samen Slim Zorgen Thuis”

  VieDome vindt het van groot belang dat in de Brainport Regio Eindhoven duurzaam geïnvesteerd wordt in voorzieningen om excellent technisch en zorg onderwijs te bieden en uit te breiden. VieDome steunt daarom het initiatief van het Summa College om samen met bedrijven een impuls te geven aan het zorg onderwijs in de regio en de huidige opleidingen binnen Summa Zorg te innoveren in het project “Samen Slim Zorgen Thuis”. VieDome heeft daarom met Summa een samenwerkings-overeenkomst afgesloten. Lees verder »

TKH Care Solutions

TKH Care Solutions   De Tienden 48   Postbus 282   5670 AG Nuenen   T 040 - 290 75 35   E info@tkhcaresolutions.com | disclaimer | privacy